POTVEER

Bloemen verwerkingslijnen en machines

Potveer is opgericht in 1926 en is een Nederlands bedrijf dat verwerkingslijnen en machines produceert voor bloemen zoals rozen, anjers, alstroemeria, gipskruid, chrysant, lelie, pioenroos, andere zomerbloemen en tulpen.

Potveer is een bedrijf dat groeit en ten dienste staat van meer dan 4.500 klanten wereldwijd, met het aanbieden van innovatieve, kosteneffectieve machines en installaties voor gebruik in de sierteelt-oplossingen. Wij produceren slimme oplossingen die zijn te gebruiken voor het planten, grond mengen en ontsmetten, het afhandelen van dozen en kratten, het oogsten, sorteren en verwerken bloemen en het sorteren van bollen en verwerkingslijnen volledig uitgerust en geschikt voor vrijwel elke snijbloem.

Onze lijnen zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit van delicate bloemen te beschermen. Vanaf , knippen, ontbladeren, sorteren, tellen, groeperen en boeketten maken tot en met het verpakken. Een eeuw ervaring heeft ons geleerd wat onze klanten zoeken.

Wij leveren onze diensten wereldwijd. Graag geven wij advies over onderzoek en berekeningen om de beste oplossingen voor uw bedrijf te creëren. We zijn ook te raadplegen over het optimaliseren van bedrijfsrocessen om grotere verwerkingscapaciteit te creëren.

Contact

T: +31 (0)229 50 21 50
M: info@bercomex.com